Tisdagen 22 augusti kl 18:00 är det dags för årets bostadsmingel för uthyrare och studenter.

Studentbostäderna som finns i Lund är inte tillräckligt många, därför behöver vi även i år er hjälp för att hitta trygga bostäder till alla som väljer att plugga i Lund. De senaste årens mingel har lett till många nya hem så nu gör vi en favorit i repris och arrangerar även i år ett bostadsmingel för uthyrare och bostadssökande.

Vi öppnar upp dörrarna 18:00 i café Aten i AF-borgen. Kvällen inleds med information från Hyresgästföreningen om vad som gäller vid uthyrning i andrahand gällande kontraktsskrivning, hyressättning och tips för dig som vill veta mer om andrahandsuthyrning. Efter inledande information är det dags för kvällens stora mingel där uthyrare och bostadssökande ges möjlighet att bekanta sig med varandra!

I de fall där både student och uthyrare är intresserade av att nå en överenskommelse om uthyrning kommer de få varandras kontaktuppgifter, för att skapa möjlighet till fortsatt kontakt. Inga kontrakt kommer att skrivas under kvällen. Avsikten med minglet är att etablera en första kontakt.  

Anmälan uthyrare

Hjälp en student genom att hyra ut ett rum eller en lägenhet under terminsstarten eller längre. Har du frågor om minglet eller om andrahandsuthyrning är du alltid välkommen att kontakta oss på 0704-56 11 87.

Anmälan binder inte uthyraren till att hyra ut och innebär inga förpliktelser för bostadssökanden.

 

 

 

 

OBS!!! Det är tyvärr en bedragare som använder en Outlook e-postadress och uppger sig för att vara BoPoolen för att komma i kontakt med studenter. Svara inte på e-post från denna avsändaren och ge inte ut personlig information!!!

 

Anmälan student

Anmälan för studenter är tyvärr stängd, detta beror på att det har varit ett högt tryck! Om du har anmält dig men inte planerar att komma till minglet för att du redan då har hittat ett boende ber vi dig vänligen avanmäla dig genom att skicka ett mail till bopoolen@lus.lu.se innan den 18 augusti. 

 

 

A
N
N
O
N
S
E
R

Hitta boende Hitta hyresgäst