Onsdagen 22 augusti kl 18:00 är det dags för årets bostadsmingel för uthyrare och studenter!

Studentbostäderna som finns i Lund är inte tillräckligt många och därför behöver vi även i år er hjälp för att hitta trygga bostäder till alla som väljer att plugga i Lund. De senaste årens mingel har lett till många nya hem så nu gör vi en favorit i repris och arrangerar även i år ett bostadsmingel för uthyrare och bostadssökande.

Vi öppnar upp dörrarna kl. 18:00 i Sångsalen i AF-borgen. BoPoolen, tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren och Lunds universitets vicerektor
Bo-Anders Jönsson, hälsar välkomna och därefter ges lite information om vad som gäller vid uthyrning i andrahand. Hyresgästföreningen kommer att finnas på plats för att ge tips och svara på frågor om andrahandsuthyrning. Efter inledande information är det dags för kvällens mingel där uthyrare och bostadssökande ges möjlighet att bekanta sig med varandra.

Anmälan uthyrare 

Hjälp en student genom att hyra ut ett rum eller en lägenhet under terminsstarten eller längre. Har du frågor om minglet eller om andrahandsuthyrning är du alltid välkommen att kontakta oss på 0704-56 11 87.

 

 Anmälan student

Anmälan för studenter är nu dessvärre stängd.